Istina ili izazov

Igrajte klasičnu partijsku igru Istina ili izazov online!

Istina ili izazov App Icon

Spremni za više? Vrijeme je da isprobate najbolju aplikaciju za zabavu!

ratings
Pregledajte sve članke

Spremni za mješavinu humora i uzbuđenja? Teško da postoji ikoničnija igra od "Istina ili izazov"!

Bilo da želite probiti led ili ojačati vezu među prijateljima, "Istina ili izazov" (poznato i kao Truth or Dare) ima ponešto za svakoga. Pripremite se uroniti u ovu staru igru koja osvaja igrače diljem svijeta!

Igraj "Istina ili izazov" online

Na tržištu za igrom koja je zabavna, nepredvidiva i napeta? Došli ste na pravo mjesto! Naša online igra "Istina ili izazov" jamči sate smijeha i nezaboravne uspomene.

Zaboravite na muku smišljajući pitanja i izazove na licu mjesta; naša vas aplikacija pokriva. Uz više od 1000 pitanja i izazova u raznim kategorijama, nikada vam neće ponestati zabavnih i pikantnih izazova i pitanja.

A najbolji dio? Možete je igrati bilo kada, bilo gdje, s bilo kim - sve što trebate je internetska veza!

Preuzmite našu aplikaciju ili igrajte izravno na našoj web stranici i pustite da dobra vremena teku!

Preuzmi za iPhone Preuzmi za Android
Igraj online

Kako igrati "Istina ili izazov"

Svirati "Istina ili izazov" je jednostavno. Jedino što trebate su barem dva igrača i volja za malo zabave. Evo kratkog pregleda igre:

1. Okupite svoje igrače

Okupite se sa svojim prijateljima, obitelji ili čak novim poznanicima da igrate "Istina ili izazov". Možete imati koliko god želite igrača - što više, to bolje!

2. Odlučite tko ide prvi

Možete nasumično odabrati igrača koji će biti prvi ili smisliti zabavan način da odlučite. Na primjer, možete izvlačiti slamke ili igrati "kamen, papir, škare"."

3. Istina ili izazov?

Prvi igrač bira bilo koje Istina ili izazov. Ako izaberu istinu, na pitanje moraju odgovoriti iskreno. Ako odaberu izazov, moraju ispuniti izazov koji su im zadali drugi igrači.

Ako se igrate s našom aplikacijom: ne morate brinuti o postavljanju pitanja ili izazova. Naša aplikacija će ih generirati za vas!

4. Odgovorite iskreno ili dovršite izazov

Igrač koji je odabrao jedno od njih Istina ili izazov sada mora izvršiti zadatak koji mu je dan. Ako odbiju, mogu se suočiti s kaznom, poput pucanja.

5. Nastavite igrati

Nakon dovršetka zadatka, igrač može odabrati sljedećeg igrača. Ili, igra se može nastaviti u smjeru kazaljke na satu.

Možete odigrati onoliko rundi koliko želite ili postaviti određeni broj rundi prije početka igre.

“Istina ili izazov" pravila igre

Stvoriti Istina ili izazov sjajno iskustvo za sve igrače je bitno! Zato je najbolje unaprijed postaviti neka osnovna pravila:

1. Raspravite unaprijed o tome što je zabranjeno: Prije početka igre, važno je raspraviti sa svim igračima koje su teme ili izazovi zabranjeni. To će osigurati da se svi osjećaju ugodno i sigurno sudjelujući u igri.

2. Budite puni poštovanja: nemojte postavljati pitanja ili izazivati izazove koji bi mogli uvrijediti ili povrijediti druge. Ako netko odbije odgovoriti ili se usuditi, poštujte njegovu odluku. Nemojte ih pritiskati niti im se rugati.

3. Nemojte ljubiti i reći: Što se dogodi u igri ostaje u igri! Nitko izvan igre nema pravo znati što se dogodilo.

4. Čuvajte ga na sigurnom: Ne dajte izazove koji bi mogli nekoga fizički ili emocionalno naštetiti. Sigurnost bi uvijek trebala biti glavni prioritet.


Varijacije Istina ili izazov

Želite li začiniti Istina ili izazov tradicionalnu igru? Postoji mnogo načina na koje ovu igru možete učiniti još uzbudljivijom i izazovnijom. I ne krivimo vas!

Ova igra postoji već dugo, njezina bogata i fascinantna evolucija vuče korijene sve do drevne civilizacije. Naučite ikonično povijest Istina ili izazov i kako je postao glavna igra za sve uzraste!

Evo nekoliko kreativnih novih pravila igre koja će vašu večer pretvoriti u ludu noć igre:

1. Pick-Your-Dare pravilo

Ako se nekome ne sviđa prvi izazov koji mu se pruži, može zamoliti druge igrače da mu daju tri mogućnosti. Od tri, oni moraju odabrati jedan dare za dovršetak.

Osoba koja se odlučuje mora osigurati da je sigurno i da nije uvredljivo. Igrač tada ima pravo odbiti izazov ako je potrebno!

2. Istina ili piće

U ovoj varijanti, umjesto biranja Istina ili izazov, igrači mogu birati između odgovora na pitanje ili pucanja! To može učiniti igru još odvažnijom i biti sjajan način da oživite atmosferu.

Upamtite: u ovoj varijanti trebaju sudjelovati samo osobe koje su dopuštene za konzumaciju alkohola. Dakle, provjerite svačiju dob prije igranja!

Jeste li spremni podići svoju noć igre na višu razinu? Istražite detaljan vodič za Istina ili piće igra sa savjetima, pravilima i kreativnim zaokretima za živahno i ugodno vrijeme s prijateljima.

3. The Inescapable Dare 😈

Želite pravi izazov? U ovoj varijanti, igrač mora izvršiti izazov koji mu je dan, a da prethodno ne zna što je to. To dodaje dodatnu razinu misterije i neizvjesnosti igri!

Naravno, osigurajte da je Inescapable Dare siguran i da nije uvredljiv za bilo koga u grupi. Zabavi se!

4. Zavrti bocu

Umjesto da samo čekate dok ne dođete na red, pustite da boca odradi posao! Boca se okreće, a osoba ispred koje se zaustavi mora birati između Istina ili izazov.

Pitate se kako igrati Zavrti bocu kao profesionalac? Udubite se u opsežan vodič koji sadrži stručne savjete, pravila i jedinstvene varijacije za živahnu i ugodnu noć igre.