Istina ili izazov za djecu i tinejđere

Istina ili izazov je najzabavnija igra za prijatelje i obitelj. Izvršavanje svih vrsta zabavnih izazova i djenjenje tajni! Provjerite naš popis smješnih Truth or Dare pitanja koja smo pripremili samo za vas.

Uvod

Istina ili izazov nije samo za odrasle. Djeca se mogu itekako zabaviti igrajući ovu uzbudljivu igru! Definitivno će dovesti do zanimljivih trenutaka. Jedno je vidjeti prijatelje na ulici ili u školi. Vidjeti svoje prijatelje kako jedu žlicu ljutog umaka ili plešu poput kokoši je nešto sasvim drugo! To su samo neki od veoma neugodnih izazova!

Želite igrati s roditeljima? Pokušajte, biti će vam veoma zabavno! Djeca će dobiti priliku upitati svoje roditelje sve vrste radoznalih pitanja. A roditelji će moći dobiti malo bolju sliku uma svojih malih čudovišta. Hrpa zabave je zagarantirana.

Pa nemojte okljevati i okupite sve oko sebe u ovu prekrasnu igru! Definitivno ćete naučiti nešto novo jedni o drugima. Sve što vam treba je aplikacija Istina ili izazov. Prepuna je zabavnih i uzbudljivih pitanja i izazova prilagođenih mlađim uzrastima. Ne možete izgubiti, obećajemo!

Kako se igra Truth or Dare?

Temeljna pravila igre Istina ili izazov su vrlo jednostavna. Samo pratite ovih pet koraka:

  1. Postavite igru. Igra iziskuje barem tri igrača. Izvan toga nema ograničenja s obzirom na broj igrača. Želite li igrati s većom grupom prijatelja ili s obitelji? Nema problema! Želite li zadržati intimnu atmosferu sa malim brojem bliskih prijatelja? Opet nema problema. Samo se pobrinite da je svima ugodno i da se svi slažu oko pitanja i izazova koji nisu dozvoljeni.

  2. Odlučite tko će početi. Odaberite nekog tko želi biti prvi. Jeste li to baš vi? Ili možda netko drugi?

    Možete tu odluku prepustiti i boci. U tom slučaju, najmlađi igrač započinje igru tako da zavrti bocu. Vrh boce odlučuje tko će biti prva žrtva.

  3. Započnite igru! Prvog igrača se pita: „Istina ili izazov?“ Taj igrač mora odabrati jednu od dvije opcije – ili iskreno odgovoriti na pitanje ili izvršiti izazov. Ostali igrači smišljaju zanimljivo pitanje ili izazov. Pogledajte naš popis smješna pitanja i uzbudljivi izazovi

  4. Sljedeći igral. Igra se nastavlja na sljedećeg igrača nakon što prethodni odgovori na pitanje ili izvrši zadatak. Grupa sama može birati redosljed igrala. Možete ići u krug, može zadnji igrač birati sljedećeg ili možete pustiti bocu da odluči tko je na redu.

  5. Treba vam inspiracija? Tada morate isprobati našu super aplikaciju! Pronaći ćete preko 1000 pitanja i izazova u našoj jednostavnoj aplikaciji za iPhone ili Android. 👇

Preuzmi za iPhone Preuzmi za Android
Igraj online

Smješna pitanja za istinu

Ako je vaš red i odabrali ste „Istinu“, tada morate iskreno odgovoriti na postavljeno pitanje. Pripremite se na neugodna pitanja, jer vas nitko neće poštediti! Laganje nije dozvoljeno. Možete probati lagati, no to onda kvari zabavu i smisao igre.

Za vas smo pripremili neka zabavna i zanimljiva pitanja:

Ako stvarno ne želite odgovoriti na pitanje, jer je preosobno ili preneugodno, uvijek možete tražiti drugo pitanje. Želite još pitanja? Pogledajte našu besplatnu Istina ili izazov aplikaciju.

Dobri izazovi za djecu

Ako je tvoj red i odabereš ‘Izazov’, tada moraš izvršiti zadatak ili izazov. Ponovo, ne moraš raditi ništa što zaista ne želiš. S druge strane, ne želiš odbiti svaki izazov koji ti se ponudi. Ali zapamti da uvijek možeš tražiti drugi izazov, ako ti je prvi preneugodan. Bit igre je da se svi zabave, bez obzira na dob!

Prikupili smo neke uzbudljive izazove za one najhrabrije:

Igrajte online verziju ✨

Otkrijte preko 1000 neugodnih pitanja i zabavnih izazova u našoj zabavnoj aplikaciji za iPhone i Android uređaje. Isprobajte!

Preuzmi za iPhone Preuzmi za Android
Igraj online

Varijacije ove igre

Postoji mnogo načina na koje se ova igra može igrati. Možete izmisliti svoja pravila. Ako želite zapapriti tradicionalnu igru, evo vam nekoliko načina:

Strah od izazova?

Zamislite da se netko preplaši i ne želi izvršiti izazov koji im je dan. To se dešava, jer neki imaju granice hrabrosti. No ne dozvolite im da prođu besplatno. Primjerice, svi igrači mogu ponuditi neki svoj izazov, a igrač koji je odbio prvi izazov mora birati jedan od ponuđenih.

Pitanje pa izazov!

Mnogo ljudi se boji odabrati izazov, pa stalno biraju relativno sigurna pitanja. E, pa više ne. U ovoj verziji igre igrači nemaju pravo birati „istinu“ ili „izazov“, nego se to dvoje stalno izmjenjuje. Nema bježanja ovog puta!

Videozapis o Truth or Dare

Zabava na prvom mjestu

Postoji jedno pravilo koje bi se trebalo primjenjivati na svaku verziju igre Istina ili izazov: igrači se nikada ne smiju prisiliti da rade nešto što stvarno ne žele. Je li vam izrazito neugodno odgovoriti na pitanje ili izvršiti određeni izazov? Samo tražite drugi.

I upamtite da je uvijek pametno složiti se oko nekih temeljnih pravila, prije nego što igra započne, poput:

Nadamo se da ćete se ludo zabaviti igrajući ovu igru!

Preuzmi službenu aplikaciju 😍

Istina ili izazov app icon

Istina ili izazov

Za iPhone i Android