Epski Istina ili izazov filmovi za gledanje odmah

Zaronite u svijet rizika i opasnosti uz Istina ili izazov filmove koji izazivaju granice morala i razuma. Istražite psihološke dubine ovih filmova i iskusite intenzivne preokrete koji će vas držati na rubu sjedala!

Filmovi i Istina i izazov: savršena kombinacija za zabavnu noć. Ako ste obožavatelj ove klasične igre i planirate filmsku večer s prijateljima, stavite bilo koju od ovih koju morate pogledati Istina ili izazov filmova na vašem popisu!

Bilo da ste raspoloženi za klasični triler ili nešto modernije, ovi filmovi imaju sve. Dakle, pripremite svoje kokice i uronite u ultimativno Truth or Dare iskustvo!

O čemu je film Truth or Dare?

Truth or Dare je horor film o grupi studenata koji se uplete u smrtonosnu igru Truth or Dare. Prati Oliviju (Lucy Hale), njezine prijateljice i tajanstvenog stranca dok se svi upliću u igru.

Kako ulozi rastu, moraju odgovarati na sve teža i opasnija pitanja ili izvoditi izazove opasne po život. Neka pitanja i izazovi uključuju reći prijatelju o nevjernom partneru, zapaliti osobu ili ubiti nekoga.

Tijekom filma Olivia i njezini prijatelji moraju se suočiti sa svojim najmračnijim tajnama i strahovima kako bi preživjeli igru. Jer ako ne učine, smrt je jedini ishod.

Uz preokrete i preokrete, ovaj će vas film držati na rubu sjedala. Jeste li dovoljno hrabri prihvatiti izazov Truth or Dare? Zatim se pripremite za noć punu uzbuđenja i jeze uz ovaj film koji morate pogledati!

Gdje mogu pogledati film Truth or Dare?

Film je dostupan na raznim servisima za strujanje, ovisno o vašoj regiji. Truth or Dare može se streamati na Netflixu, Amazon Prime Video, iTunes, Google Play Movies & TV, Vudu, YouTube Movies i drugim uslugama.

Stoga zgrabite svoje prijatelje i pogledajte tko je dovoljno hrabar da prihvati najveći izazov!

Truth or Dare glumačka ekipa

Ovaj film ima glumačku postavu punu zvijezda. Ova talentirana skupina glumaca oživljava likove, čineći ovaj film još intenzivnijim iskustvom. Glumačka ekipa je sljedeća:

Glumačka postava ovog filma je impresivna i talentirana. Dakle, ako tražite zvjezdanu grupu glumaca koji će oživjeti vaše Truth or Dare iskustvo, ne tražite dalje! Ova će vas glumačka postava držati na rubu sjedala tijekom noći pune uzbuđenja i jeze.

Filmovi poput Truth or Dare

Ne mogu se zasititi Truth or Dare? Evo još nekih filmova koje možete pogledati ako tražite filmove sa sličnim elementima:

1. Živac (2016)

U Nerveu, marljivom maturantu dosadilo je stalno biti tako ozbiljan. Kad su je prijatelji natjerali da igra online igru Nerve, prijavila se samo iz zabave. Ispostavilo se da je igra zlokobna verzija Truth or Dare, u kojoj ljudi sudjeluju kao 'igrači' ili 'promatrači''.

Kako igra napreduje, igrači postaju ovisni o uzbuđenju ovog opasnog natjecanja sa strancem, koji ih izaziva da se upuste u strašnije, riskantnije i opasnije izazove od prethodnih. Ako uspiju, osvajaju novac i popularnost. Ali ako izgube…

Priča o Nerveu je zadivljujuća, drži vas zaokupljenima od početka do kraja.

2. Pogodnosti biti zidnik (2012)

Jeste li se ikada osjećali kao da ne pripadate? Ako ste tinejdžer, vjerojatno se tako osjećate milijun puta dnevno. Kao i Charlie (Logan Lerman), glavni protagonist ove šarmantne i iskrene adaptacije najprodavanijeg romana Stephena Chboskog.

Očajnički pokušava završiti srednju školu, muče ga sjene njegove prošlosti i njegova nespretnost. Sreća mu se okrene kad ga 'usvoje' karizmatični, pomalo nestašan i ekstravagantni Patrick (Ezra Miller) i njegova ljupka polusestra Sam (Emma Watson).

Ali hoće li se Charlie ikada pomiriti sa svojim unutarnjim demonima? Ovu priču o odrastanju moraju pogledati svi koji su se ikada osjećali izopćenicima.

3. Biste li radije (2012)

Would You Rather je psihološki horor-triler koji prati Iris (Brittany Snow) dok pristaje sudjelovati u po život opasnoj igri Would You Rather kako bi pomogla svom bratu. U ovoj igri mora birati između dvije užasne opcije: mučiti drugu osobu ili biti mučena.

Kako igra napreduje, sve više života postaje zapleteno u ovu okrutnu igru i ubrzo postaje jasno da nitko ne može pobjeći neozlijeđen. Uz neočekivane zaplete i zlokobnog majstora igre, Would You Rather sigurno će vas ostaviti da drhtite od straha.

Ovi će vam filmovi zajamčeno pružiti noć punu uzbuđenja i jeze. Dakle, uzmite svoje kokice, smjestite se i pripremite se za uzbudljivu filmsku večer!

Jeste li završili s gledanjem? Počni igrati!

Sada je vrijeme da sami iskusite ovu zastrašujuću i smiješnu igru! Pozovite svoje prijatelje da dođu na vrlo zabavnu igru Truth or Dare online (naravno, bez smrtonosnih posljedica).

S ovom online igrom zaboravite na smišljanje pitanja i izazove na licu mjesta; naša vas aplikacija pokriva. Uz preko 1000+ pitanja i izazova u raznim kategorijama, nikad vam neće ponestati zabavnih i pikantnih izazova.

Preuzmite našu besplatnu aplikaciju "Truth or Dare" sada ili igrajte izravno na našoj web stranici!

Preuzmi za iPhone Preuzmi za Android
Igraj online
Pregledajte sve članke